Installatie en onderhoud van centrale verwarming

Kerfs Verwarmingstechniek bvba - Leopoldsburg - Verwarming Het begin van iedere verwarmingsinstallatie is het maken van een juiste warmteverliesberekening. Dit wordt bij ons dan ook met de grootste zorg uitgevoerd. Daarna bekijken wij welke vorm van warmteoverdracht gewenst is.

Dit kan gaan van de klassieke radiator in al zijn vormen en modellen tot vloerverwarming en wandverwarming. Bij Kerfs Verwarmingstechniek is uw centrale verwarming in Leopoldsburg in goede handen.

Ook de warmtebron wordt besproken: wordt er geopteerd voor stookolie, aardgas of een warmtepomp? Tevens is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een zonneboiler. Onze 'huisleveranciers' zijn voornamelijk Vaillant en Viessmann, twee kwalitatieve merken die doorheen de jaren zeker hun strepen verdiend hebben. Al onze techniekers volgen regelmatig bijscholing bij deze leveranciers zodat hun kennis steeds up-to-date blijft.

Wanneer de installatie in bedrijf is, dient deze ook regelmatig onderhouden te worden. Indien gewenst, kan men opteren voor een onderhoudscontract. We verwittigen dan ruim op voorhand wanneer onderhoud noodzakelijk is.

Bij onderhoud worden ook steeds al de wettelijke attesten afgeleverd. Op deze manier blijft de installatie steeds perfect in orde, werkt ze energiezuinig en worden mogelijke storingen zoveel mogelijk vermeden.

Onze realisaties tonen u enkele voorbeelden van door ons geïnstalleerde installaties. Hebt u nog vragen over centrale verwarming, wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Kerfs Verwarmingstechniek in Leopoldsburg via onze contactpagina. Wij beantwoorden dan graag al uw vragen.

Back to Top